Gratis för dig som är journalist:

Nu kan du också snabbare och enklare hitta case och expertkällor!

Upptäck varför journalister på Aftonbladet, Dagens Industri, TT, SvD TV4, GP, SVT, SR, Expressen, Metro, DN och många andra tidningar och media är medlemmar i Hjälp en journalist

Bästa journalist,

  • Vill du hitta case snabbare?
  • Vill du enklare hitta expertkällor ?
  • Vill du förenkla ditt arbete och tjäna mer pengar?

Om du svarar ja på frågorna ovan så har din dag just blivit mycket, mycket bättre!

Att hitta rätt intervjupersoner kan ta extremt lång tid. Även när du har ett stort kontaktnät. För visst har du väl själv frågat någon, ”Känner du någon som …?” Nu behöver du inte fråga andra längre. Bli medlem i Hjälp en journalist så skickar vi ut dina efterlysningar till över 10 000 personer. På så vis kan du jobba mindre med att jaga intervjupersoner och case. Och få mer tid att skriva artiklar och på så sätt tjäna mer pengar. Dessutom – ju fler som svarar på din efterlysning desto intressantare intervjuperson kan du förvänta dig. Du får alltså oftast inte bara en kontakt, utan flera. . Över 600 journalister har fått ett lättare jobb – helt gratis Bli medlem du också. Det är som sagt gratis. Och vi hjälper dig att snabbt och enkelt hitta rätt person att intervjua till rätt tillfälle. Du förenklar ditt jobb eftersom du smidigt och lätt kan söka, identifiera och komma i kontakt med lämpliga intervjupersoner och case som du behöver. Bäst av allt: Det är helt gratis för dig som är journalist!

Är Hjälp en journalist bara för journalister? Nej, det är inte bara journalister utan även producenter och radio- och tv-reportrar. Tjänsten är för dig som på något sätt ansvarar att ge din publik nyheter. Och den är enkel att använda. Du gör bara så här:

  • Lägg upp din efterlysning på hemsidan (eller skicka till marie@hjalpenjournalist.nu om du vill vara helt anonym)
  • Vi skickar ut din efterlysning till alla medlemmar och prenumeranter, till Facebooksidan, till Twitter, Google+ och Linked in. Totalt når du över 10 000 personer.
  • Du får intressanta personer och case till din mail.

Snabbt, smidigt och enkelt! Så här tycker några av våra journalistmedlemmar:

”Ibland får jag tag på case redan efter ett par minuter.” – Kristian Borglund, frilansande karriärredaktör, Metro ”Hjälp en journalist är verkligen en räddare i nöden!” Katrin Hellström, frilansjournalist

Bli medlem du också! Vi har som sagt journalister från Sveriges Television, Sveriges Radio, Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter, Dagens Industri, Expressen, Aftonbladet, Metro… Och många, många andra tidningar och media! Och nu är det din tur att snabbare och enklare hitta case och expertkällor. Välkommen att bli medlem du också!