Vill du bli intervjuad i radio, tv och tidningar?

Det är roligt att bli intervjuad och ger värdefull publicitet. Visste du att en artikel i tidningen är värd sju gånger så mycket som vad motsvarande annonsutrymme kostar? Bli medlem hos Hjälp en journalist och få journalisters senaste efterfrågningar samt gör pressreleaser. Detta kommer att öka din närvaro i media vilket innebär ökad försäljning!

Just nu: bli premiummedlem och vi ger dig pengarna-tillbaka-garanti: Om du inte hittat någon efterlysning som passar in på dig eller ditt företag när abonnemanget går ut får du pengarna tillbaka!

Pris? Titta här.

FunktionGratisPremium
Svara på alla efterlysningar du villcrosscheck
Få förtur till efterlysningarna crosscheck
Få direktkontakt med journalisterna crosscheck
Var sökbar för journalister cross check
Presentera dig för journalister på hemsidan cross check
Ladda upp pressreleasercross check
Få halvtimmes PR-lektion, värde 2 500 kr cross check
Få alla efterlysningar direkt till brevlådancheck check

Varför skriver inte tidningarna om ditt företag?

Varje dag letar journalister efter företag att skriva om. Det är bara att öppna tidningarna så ser du vad jag menar. Men varför skriver de om andra företag och inte om ditt?

När det gäller stora företag har de dyra PR-konsulter som konstant jobbar på att få in positiva artiklar om företaget de företräder. PR-konsulter är som sagt dyra. Räkna med minst 75 000 kr för ett halvår.

Så hur kan du komma i tidningen utan att ta hjälp av en dyr PR-konsult? Så hur kan du enkelt flirta in dig hos journalisterna?

Jo genom att se vad de efterlyser för företag till sina artiklar. Bli medlem redan idag och skapa en ökad medvetenhet om ditt företag.

Med vår hjälp behöver du inte bli PR-expert men kan ändå få positiva artiklar skriva om ditt företag i Aftonbladet, Expressen, DN, SvD, Metro m.fl.

Få mer utrymme – Bli premiummedlem, det är en smart investering

Ju fler gånger du blir omskriven i media, desto starkare blir ditt varumärke och ju större är sannolikheten att du kommer att bli vald nästa gång någon behöver det du erbjuder.

Tänk själv när du googlar. Om du ska anlita någon och har två att välja mellan, vem är du mest intresserad av? Förmodligen den som oftast blivit omskriven!

Vad skulle det innebära för dig att få värdefull publicitet i media?

Vad föredrar du – PR eller reklam?

Syns du inte, finns du inte och på något sätt måste du marknadsföra dig.

Om du annonserar i t.ex. Företagarnas tidning kostar ett uppslag närmare 80 000 kr. Hur ofta läser du själv en annons? För samma summa kan du vara medlem på Hjälp en journalist i över 13 år vilket kommer att ge dig oräkneligt antal artiklar skrivna om dig och företaget!

Just nu: pengarna-tillbaka-garanti!

Om du inte hittat någon efterlysning som passar in på dig eller ditt företag när abonnemanget går ut får du pengarna tillbaka!

Passa på att bli medlem nu när du får mitt förmånliga erbjudande. När du är medlem ökar du dina chanser att synas i media, vilket innebär att du lättare får fler kunder, uppdrag och kanske till och med får vara med i TV.

Vad säger våra medlemmar?

”När jag hörde om tjänsten tyckte jag direkt att den skulle passa mig och mitt företagande perfekt! Det är en mycket bra affärsidé som verkligen hjälper både den som vill nå ut med sitt budskap och journalister.”

-Camilla Lebert Hirvi Livsdesigner, Affärscoach, Digital Nomad och Par-utvecklare

Vänligen, Marie Hagberg 0761-627 433